Rechtshulp voor letselschadeslachtoffers

Wolthers Jagersma heeft grip op uw zaak

• Uw schade zorgvuldig geregeld
• De regie terug over uw leven
• Weten waar u aan toe bent

Letselschade heeft tijdelijk – of zelfs voor altijd – invloed op uw leven. Hoewel leed niet in geld is uit te drukken, kan een vergoeding voor letselschade helpen om uw leven weer op de rit te krijgen. De advocaten van Wolthers Jagersma wikkelen uw schade af, zodat u krijgt waar u recht op heeft. Doordat we uw zorgen wegnemen, krijgt u weer ruimte voor herstel.
Neem contact op

Wat zeggen klanten over ons

hele fijne samenwerking!

Ik ben ontzettend goed geholpen door Sandra Weening van Wolthers Jagersma letselschade advocaten. Als er een verandering of iets anders is word dit ook gelijk besproken. Ik heb het contact met Sandra als zeer prettig ervaren als ik iets niet snapte of als ik vragen had werd ik altijd goed door haar geholpen! Mocht ik ooit in de toekomst weer een letselschade advocaat nodig hebben dan zou ik zeker weer naar Sandra toegaan!
- Harkema - 2 februari 2023

zij hebben bijgedragen aan mijn herstel.

Voelde vanaf het eerste gesprek al vertrouwd, goed te bereiken, doen wat ze zeggen, ontzorgen je zodat je je volledig op het herstel kunt richten, houden je goed op de hoogte van het reilen en zeilen, leggen teksten goed uit, bij vragen altijd bereid dit uit te leggen, betrekken je goed bij het proces. ik kan niet anders zeggen, als zeer goede ervaring mee.
- Vaassen - 28 januari 2023

Een prettige ervaring

Heel goed contact gehad met de advocaat van mijn zaak. Ook heeft zij de zaak goed opgepakt en mij voorzien van goed advies
- Holtvluwer - 25 januari 2023

Zeer professioneel, menselijk en we werden gehoord en serieus genomen

Na een vastgelopen procedure bij een ander letselschadebureau heeft Meneer Jagersma onze zaak in behandeling genomen omdat hij medelijden met ons had om hoe wij en onze zaak behandelt waren. Vanaf het eerste gesprek veel vertrouwen in hem gehad. Met hem zeker het gevoel gehad dat we dan alles wat maar mogelijk was, aan de zaak hadden gedaan wat de uitkomst ook zou zijn. En de uitkomst was fantastisch mede doordat het kantoor van Wolthers Jagersma contacten heeft, die het mogelijk maken om er op een redelijke, zo niet goede manier uit te komen met de verschillende verzekeringskantoren. Wij zijn hem zeer dankbaar en blij dat we de stap hebben genomen om over te stappen naar dit kantoor.
- EMMEN - 23 januari 2023

Super

De heer Drewes van Wolthers Jagersma heeft mij super bijgestaan in de afhandeling van mijn zaak. Het contact verliep altijd soepel en ik kon voor vragen altijd bij hem terecht.
- Zuidwolde - 18 januari 2023

Oplossing en luisterend oor

Na ongeluk een schaderegeling gekregen. Leonie Hendriks heeft mijn case behandeld. Er werd goed geluisterd naar me en een passende oplossing gezocht.
- Elim - 18 januari 2023

Uitstekend!

Ben zeer goed geholpen door mr. P. Jagersma. Reageerde snel en adequaat. Kwam met slimme vervolgstappen en adviseerde mij volledig en helder. Ik voelde me zeer comfortabel. Hartelijk dank!
- Dedemsvaart - 11 januari 2023

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Wij zijn heel erg tevreden over Wolthers Jagersma, mr. Sandra Weening-Bootsma heeft ons uitstekend geholpen.
- Elim - 11 januari 2023

Wolthers Jagersma Advocaten, de letselschade specialist die met je meedenkt!

Door een vervelende aanrijding heb ik bijstand gekregen in de afhandeling van mijn case door dhr. Zwols van advocatenkantoor Wolthers Jagersma. Dit advocatenkantoor denkt met de client mee en helpt met onderbouwingen in je verhaal. Daarnaast kijken ze naar alle belangen van de diverse partijen. Ik heb een eigen bedrijf en daardoor waren bepaalde aspecten moeilijk te omschrijven/onderbouwen, door behulp van dhr. Zwols heeft dit een goede onderbouwing gekregen en een prettige afhandeling. Ik zou dit kantoor aanbevelen omdat ze met je meedenken, het verhaal van de verzekeraar(s) in duidelijk taal kunnen toelichten en daarnaast de tijd nemen voor hun client.
- Groningen - 11 januari 2023

Heel erg goed

Ik heb een uitstekende ervaring met mevrouw Berduszek van Wolthers Jagersma Advocaten gehad. Ik werd super goed geholpen en de communicatie verliep uitstekend.
- Hoogeveen - 11 januari 2023
120 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10

Advocaten van Wolthers Jagersma

Onze specialisten kunnen u bijstaan bij uw vragen over verschillende soorten letsel en schades.

Expertise

Een verkeersongeval kan zowel lichamelijk als geestelijk een harde klap veroorzaken.
Lees verder
Een ongeluk tijdens het werk heeft meestal een grote impact op uw leven.
Lees verder
Letselschade bij zelfstandigen, veroorzaakt door anderen, kan fors oplopen.
Lees verder
Schade door een hond, paard of ander dier kan behoorlijk letsel met zich meebrengen.
Lees verder
Of u nu voetbalt, tennist, hockeyt of fietst, letsel veroorzaakt door anderen kan levensvreugde schaden.
Lees verder
Het verlies van een naaste brengt, naast verdriet, vaak grote financiële gevolgen met zich mee.
Lees verder
Een medische fout heeft grote gevolgen voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Lees verder
Welke schade wordt vergoed bij langdurige afwezigheid of herstel van uw werknemer.
Lees verder
Als er geen sprake is van een arbeidsongeval maar wel van letsel veroorzaakt door of op het werk.
Lees verder

Nationaal Keurmerk Letselschade

Ons advocatenkantoor is gecertificeerd door het Nationaal Keurmerk Letselschade, hét keurmerk voor professionele letselschadedienstverleners: uw garantie voor kwaliteit. Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding?

Over Wolthers Jagersma

Wolthers Jagersma is een gespecialiseerd advocatenkantoor met vestigingen in Zuidwolde en Heerenveen, dat hulp aan letselschadeslachtoffers biedt. Sinds 2005 vonden meer dan 5000 slachtoffers hun weg naar ons kantoor. In de meeste situaties kunnen onze letselschadeadvocaten u kosteloos bijstaan.

Nieuws

Laatste nieuws & blogs

Juridische hulp nodig?

Neem direct contact op