Beste letselschade advocaat

Heeft u te maken gehad met een ongeluk en wilt u als slachtoffer de beste letselschade advocaat in de arm nemen? Dan zit u goed bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. Wij hebben twee kantoren: in Zuidwolde (bij Hoogeveen) en Heerenveen. Op die manier bestrijken we een groot gebied en kunt u altijd bij ons terecht. Voor persoonlijke hulpverlening op het gebied van letselschade kiest u voor ons ervaren advocatenkantoor.

Gespecialiseerde advocatuur

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is een modern advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in letselschade. Dat betekent dat wij geen algemene rechtspraktijk voeren. Onze specialisatie en ervaring op het gebied van letselschade en alles dat daarmee te maken heeft, zorgt ervoor dat u voor de beste letselschade advocaat bij ons aan het juiste adres bent. Zonder ervaring met aansprakelijkheidsrecht, kan het lastig zijn om zelf de nasleep van een ongeluk te regelen. Verschillende partijen en verzekeringsmaatschappijen krijgen met elkaar te maken en er moeten beslissingen genomen worden op financieel gebied. Om ervoor te zorgen dat uw stem gehoord wordt in het hele proces, is het slim om een letselschade advocaat in te schakelen. Zij hebben verstand van allerlei verschillende situaties die zich kunnen voordoen. Ook als u geen fysieke schade hebt geleden maar wel te maken krijgt met immateriële schade, kan er smartengeld berekend worden.

Persoonlijke aanpak

Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten houden we van een persoonlijke aanpak. Ook dat zorgt ervoor dat u voor de beste letselschade advocaat bij ons aanklopt. Elk ongeluk is anders en zo ook de mensen die ermee te maken hebben. Daarom wordt uw situatie persoonlijk bekeken en stellen we op basis daarvan een plan op. Onze diensten bestaan onder andere uit het verzorgen van een intakegesprek, het verzamelen van alle benodigde informatie voor een dossier en het vaststellen van de aansprakelijkheid. Op die manier kan bepaald worden van welke partij u een vergoeding moet krijgen en hoe hoog die moet zijn. Zo hopen wij dat wij u kunnen helpen bij het zo veel mogelijk verzachten van de geleden schade.

Heeft u schade opgelopen door een ongeval of incident?

Heeft u (letsel)schade door een ongeval? Neem dan contact op met één van onze specialisten om uw situatie en mogelijkheden te bespreken.