Letselschade

Als u door toedoen van een ander letsel oploopt, kan uw leven compleet veranderen. Vaak moet u extra kosten maken. Misschien kunt u zelfs niet meer (volledig) werken en loopt u inkomsten mis. De schade kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Dit alles noemen we letselschade.

 

Wolthers Jagersma regelt alles rondom het verhalen van een schadevergoeding. Van het aansprakelijk stellen van de veroorzaker van het letsel, ondersteuning bieden tijdens het herstel tot het regelen van de schade.

 

Gevolgen letselschade

Na een ongeval is het leven van veel slachtoffers ontwricht en veranderd. Als het ongeval ook nog eens door iemand anders is veroorzaakt, komen de gevolgen extra hard aan. De nasleep van letselschade kan langdurig en zeer vervelend zijn. In deze ingrijpende periode draagt Wolthers Jagersma bij aan zekerheid voor de toekomst. We nemen uw zorgen weg, er komt weer ruimte voor herstel.

Schadevergoeding claimen

Heeft u een arbeidsongeval gehad, een verkeersongeval of letselschade met een andere oorzaak? Als letsel is ontstaan door iemand anders, kunt u de schade vaak verhalen op degene die hiervoor aansprakelijk is. Wij zoeken dit graag voor u uit. Ook stellen we de veroorzaker aansprakelijk en voeren we gesprekken met de verzekeraar over aansprakelijkheid en schade.

Vaststellen van letselschade

Bij het vaststellen van letselschade is het niet altijd direct duidelijk wat de blijvende gevolgen zijn. Ook ontstaan sommige financiële consequenties pas na verloop van tijd. Ieder dossier vraagt daarom om maatwerk: een unieke aanpak. Wij laten ons leiden door uw wensen, de ernst van het opgelopen letsel en de gevolgen die dit met zich meebrengt. Hoe ingewikkelder de gevolgen, hoe groter de uitdaging om een goede schaderegeling te realiseren. We adviseren u vrijblijvend over uw situatie.

Meer dan alleen een schadevergoeding

We focussen ons op meer dan alleen een schadevergoeding. Naast het verhalen van schade onderzoeken we ook mogelijkheden waarmee u de regie over uw leven terugkrijgt. Want wanneer u niet meer kunt werken, kunt u dan re-integreren in een beroep dat voldoening geeft? En als u het huishouden niet meer kunt doen, kan er dan hulp worden geregeld? Ook als u afhankelijk van anderen bent, kijken we welke hulp nodig is. Allemaal zaken die – wanneer ze goed geregeld zijn – een positief stempel drukken op het leven na een ongeval.

Kosteloze rechtsbijstand

Heeft u door toedoen van iemand anders bij een ongeval letsel opgelopen? Dan heeft u in veel gevallen recht op kosteloze rechtsbijstand bij het verhalen van uw schade. De advocaten van Wolthers Jagersma onderzoeken of dat het geval is.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op. Onze advocaten staan u graag vrijblijvend te woord.

Heeft u schade opgelopen door een ongeval of incident?

Heeft u (letsel)schade door een ongeval? Neem dan contact op met één van onze specialisten om uw situatie en mogelijkheden te bespreken.