Jildou Berduszek

Advocaat

“Na een ongeval staat herstel op de eerste plaats. Het is dan ook aan mij om bij slachtoffers zorgen weg te nemen zodat de draad van hun leven weer zo goed mogelijk opgepakt kan worden.”

Wie is Jildou Berduszek

Ze specialiseerde zich tijdens haar studie Nederlands Recht al in het personenschade- en aansprakelijkheidsrecht, omdat ze iets wilde doen aan de grote impact die letselschade heeft op het leven van slachtoffers. De combinatie van juridische, menselijke en medische aspecten spreekt Jildou aan. Slachtoffers moeten zich volgens haar zonder belemmeringen kunnen focussen op hun herstel.

Sinds 2021 zet ze zich bij Wolthers Jagersma in voor de belangen van slachtoffers. Met haar eerlijke, duidelijke en transparante werkwijze zorgt ze ervoor dat cliënten altijd weten waar ze aan toe zijn. Hoe complex de situatie ook is, door de juridische en praktische mogelijkheden uit te pluizen vind je altijd een weg die de slachtoffers écht vooruit helpt.

Rechtsgebiedenregister NOvA

Jildou staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd in het rechtsgebied Letselschaderecht. Op basis hiervan is zij volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten verplicht tien opleidingspunten te halen op het gebied van Letselschaderecht.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade
Vereniging van Letselschade Advocaten
235-keurmerk-van-de-orde