Sandra Weening-Bootsma

Advocaat

“In het complexe web van wet- en regelgeving kun je als slachtoffer makkelijk verdwalen. Het is uitdagend, maar vooral dankbaar werk om slachtoffers hierin met een persoonlijke aanpak bij te staan, zodat ze zich volledig kunnen richten op hun herstel.”

Over Sandra Weening-Bootsma

Elke casus is anders, maar ze hebben een ding gemeen: er is altijd ruimte voor perspectief. De aanpak van Sandra gaat veel verder dan de juridische aspecten die bij letsel komen kijken. Een slachtoffer is immers geen nummer, maar een mens dat eerlijkheid en betrokkenheid verdient.

Sinds 2009 werkt Sandra bij Wolthers Jagersma. Ze is als geen ander betrokken bij haar cliënten, waar ze snel actie voor onderneemt en in wie ze oprechte interesse toont. Het resultaat is dat de band die ze opbouwt met cliënten verder gaat dan het zakelijke. Want in een kwetsbare periode heb je iemand nodig die er écht voor je is.

Rechtsgebiedenregister NOvA

Sandra staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd in het rechtsgebied Letselschaderecht. Op basis hiervan is zij volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten verplicht tien opleidingspunten te halen op het gebied van Letselschaderecht.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade
Vereniging van Letselschade Advocaten
235-keurmerk-van-de-orde