Niek Wolthers

advocaat | partner

“Verzekeraars zetten hun beste experts in. Ik vind dat slachtoffers ook recht hebben op een professional die voor hun belang opkomt. Ik sta naast ze in het gesprek met de verzekeraar.”

Over Niek Wolthers

In 1992 kwam hij voor het eerst in aanraking kwam met letselschade in zijn advocatenpraktijk, waarna het vakgebied hem niet meer heeft losgelaten. Hij heeft vervolgens een aantal jaar aan de zijde van verzekeraars gewerkt. Daarom weet hij precies wat nodig is om tot een aanvaardbare schaderegeling te komen. Echt het verschil maken voor slachtoffers: dat geeft Niek voldoening.

In 2005 richtte hij Wolthers Jagersma op, om met kennis van zaken slachtoffers te begeleiden. Hij is enorm trots dat er inmiddels een groot team van bevlogen medewerkers, die allemaal oog hebben voor het menselijk aspect, hulp biedt bij wat vaak een moeilijke fase is in het leven van slachtoffers.

Rechtsgebiedenregister NOvA

Niek staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd in het rechtsgebied Letselschaderecht. Op basis hiervan is hij volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten verplicht tien opleidingspunten te halen op het gebied van Letselschaderecht.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade
Vereniging van Letselschade Advocaten
235-keurmerk-van-de-orde