Elske Reitsma

Advocaat

“Het bijstaan van slachtoffers die in de lappenmand terechtkomen door toedoen van een ander, spreekt mij ontzettend aan. Ik help mensen graag die in een kwetsbare situatie zitten om weer terug in hun kracht te komen.”

Over Elske Reitsma

Haar kennis van het arbeidsrecht en onuitputbare drive om het op te nemen voor de werknemer, maakt haar een onmisbaar lid van ons team. Elske weet vanuit haar verleden als arbeidsrechtadvocaat: een werkgever kan een werknemer maken of breken. Die verhouding is scheef. Daarom zet ze zich in voor de werknemer, zodat de geleden schade eerlijk hersteld wordt.

Ze werkt sinds 2016 bij Wolthers Jagersma, waar ze zich volledig richt op letselschadedossiers. Die toewijding aan een vakgebied, samen met collega’s die zich hier ook in gespecialiseerd hebben, vindt Elske fijn werken. Zo zorgt ze ervoor dat er niet alleen een passende schadevergoeding voor elk slachtoffer komt, maar dat ze ook de nodige hulp krijgen die niet in een vergoeding is uit te drukken.

Rechtsgebiedenregister NOvA

Elske staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd in het rechtsgebied Letselschaderecht. Op basis hiervan is zij volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten verplicht tien opleidingspunten te halen op het gebied van Letselschaderecht.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade
Vereniging van Letselschade Advocaten
235-keurmerk-van-de-orde