Jelmer Drewes

Advocaat

“Wat vanzelfsprekend was, blijkt kwetsbaar. Herstellen lukt beter als juridische zorgen uit handen genomen worden.”

Over Jelmer Drewes

Wanneer je gewond raakt, kan je leven in een fractie van een seconde totaal veranderen. Een slachtoffer moet zich volgens Jelmer gehoord voelen. Zo goed mogelijk herstellen en zoveel mogelijk zelfstandigheid terugkrijgen is het belangrijkste. Maar dat is niet alles. Rust, duidelijkheid en een eerlijke schadevergoeding zijn de zaken waar hij zich voor inzet. Het begint allemaal bij de wensen van een slachtoffer. Jelmer gaat vervolgens aan de slag met een realistisch beeld van de juridische mogelijkheden.

In 2018 kwam Jelmer bij Wolthers Jagersma terecht. Zijn interesse voor het vak komt voort uit het feit dat iedereen wel iemand kent die een ongeval heeft gehad, met blijvende gevolgen. Niets is mooier dan voor deze concrete, complexe zaken een oplossing te vinden zodat slachtoffers weer verder kunnen met het leven.

Rechtsgebiedenregister NOvA

Jelmer staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd in het rechtsgebied Letselschaderecht. Op basis hiervan is hij volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten verplicht tien opleidingspunten te halen op het gebied van Letselschaderecht.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade
Vereniging van Letselschade Advocaten
logo-NIVRE-zwart-warm-red
235-keurmerk-van-de-orde