Rutger Zwols

Advocaat | Partner

“Tegen rijke, machtige verzekeraars staan slachtoffers per definitie op achterstand. Ik vind het belangrijk én dankbaar werk om die verhouding in evenwicht te brengen.”

Over Rutger Zwols

Met zijn laagdrempelige en betrokken aanpak staat Rutger al sinds 2009 slachtoffers bij. Zijn belangrijkste motivatie? Ervoor zorgen dat een slachtoffer naast de klap van het ongeval niet ook nog slachtoffer wordt van een slepende procedure. Daarom is zijn aanpak gericht op herstel, re-integratie en compensatie. Altijd op basis van goede gesprekken.

Sinds 2021 is hij partner bij Wolthers Jagersma, waar hij bekend staat om zijn eerlijke en realistische communicatie richting cliënten. Hier kan hij zijn empathisch vermogen en oplossingsgerichtheid perfect inzetten voor slachtoffers, die zijn persoonlijke aanpak waarderen.

Rechtsgebiedenregister NOvA

Rutger staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd in het rechtsgebied Letselschaderecht. Op basis hiervan is hij volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten verplicht tien opleidingspunten te halen op het gebied van Letselschaderecht.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade
Vereniging van Letselschade Advocaten
235-keurmerk-van-de-orde