Waarom een letselschadeadvocaat?

Als uw auto het niet meer doet, belt u de garage. Wanneer u kiespijn heeft, gaat u naar de tandarts. Net zo vanzelfsprekend is het om een letselschadeadvocaat in te schakelen wanneer u gewond bent geraakt bij een ongeval. Hoe eerder dat gebeurt, hoe beter uw belangen kunnen worden behartigd.

Onbekend met aansprakelijkheidsrecht

Na een ongeval kunt u te maken krijgen met verzekeringsmaatschappijen. Daar werken professionals: doorgaans goed opgeleide mannen en vrouwen die gewend zijn letselschades te behandelen. Daarmee is natuurlijk niets mis. Maar slachtoffers zijn doorgaans niet bekend met het aansprakelijkheidsrecht. Slachtoffers weten niet waar zij recht op hebben of hoe de schadevergoeding moet worden berekend.

Inschakelen letselschadeadvocaat

Dat geeft een ongelijke strijd. Niet voor niets zijn verzekeraars verplicht u te wijzen op de mogelijkheid zelf een letselschadeadvocaat in te schakelen. En niet voor niets staat in de wet dat de daaraan verbonden redelijke kosten vergoed behoren te worden.

De letselschadeadvocaten van Wolthers Jagersma

Onze letselschadeadvocaten beschikken over een gedegen beroepsopleiding, aangevuld met specialisaties. Zij moeten zich bovendien houden aan de voorschriften van de Nederlandse Orde van Advocaten, waaronder de verplichting tot jaarlijkse bijscholing. Dat betekent dat u verzekerd bent van goede begeleiding in het ondoorzichtig traject van regels en structuren, waarmee u nog nooit te maken heeft gehad.

Een goede letselschadeadvocaat?

Maar een goede advocaat moet je niet alleen kiezen op grond van zijn diploma en papieren. Waar moet je nog meer opletten? Lees meer over de voorwaarden waaraan een goede letselschadeadvocaat moet voldoen.

Contact

Voor passend advies neemt u contact met ons op. Stuur ons een e-mail op info@wolthersjagersma.nl of bel met één van onze vestigingen in Nederland.

Heeft u schade opgelopen door een ongeval of incident?

Heeft u (letsel)schade door een ongeval? Neem dan contact op met één van onze specialisten om uw situatie en mogelijkheden te bespreken.